Impressum

 

KlusBuurman.nl

 

Bethanieplein 12, 3701 EM Zeist

 

 Mobiel: 06 4858 2744

KvK inschrijving nr: 57125570

Klus Buurman is een onderdeel van  Club Outfit BV

BTW Nr: NL.8524.48.193.B01

 

Disclaimer website

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

Gebruik van de website www.klusbuurman.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Klus Buurman zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Klus Buurman garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Klus Buurman wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand. 

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Klus Buurman  staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Klus Buurman niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. 

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s)berusten bij Klus Buurman. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Klus Buurman. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik. 

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is. 

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van Klus Buurman.


 

 

 

De Klus Buurman voor al uw klussen in en rond het huis

 

Senioren wonen langer thuis in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Doormiddel van kleine aanpassingen, hulpmiddelen op maat, helpen wij u op weg naar een veilige en comfortabele woning.

De klus Buurman staat garant voor vakkundige ondersteuning en een vertrouwde uitvoering voor nu en in de toekomst.

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   08:00-17:30
za  zaterdag:   08:00-12.30


Klus Buurman is regelmatig onderweg, maar altijd mobiel te bereiken!

  

 

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail